Favorit i repris - Trygga Din Ekonomiska Framtid
Boka in 26 – 27 september redan nu. Då kör vi den mycket uppskattade utbildningen Trygga din ekonomiska framtid. Utbildningen hålls till självkostnadspris i Stockholm och riktar sig till dig som är budget- och skuldrådgivare, konsumentvägledare eller samhällsvägledare. Mer information och inbjudan kommer inom kort. Här kan du se ett preliminärt program: Schema BUS 2017.pdf »

Utbildningen ger dig ökade kunskaper inom områdena familjejuridik, försäkringar, sparande, lån och pensioner. Finansinspektionen har tillsammans med yrkesföreningarna för budget- och skuldrådgivare och konsumentvägledare arbetat fram och anpassat innehållet för att du ska ha nytta och glädje av utbildningen i det dagliga arbetet och som vidareinformatör.

Mer information:
Ingela Pedersén, ingela.pedersen@stenungsund.se 0303-73 82 79