Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare
i kommunal tjänst
2019, Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala
Då är 2019 års konferens över. Temat för årets BUS-dagar var ”Back to basic”.  Vi känner att det är viktigt att, i allt som händer i vår omgivning, hitta tillbaka till den stabila grunden. Att ta avstamp i rötterna för att driva yrket och verksamheten framåt. Under två fullspäckade dagar i vackra Uppsala bjöds vi på aktuell forskning och senaste nytt från Konsumentverket, bland annat om efterlängtade BOSS+. Vi fick höra om hushållens skuldsättning och det rådande konjunkturläget från vice riksbankschef Henry Ohlson. Vi fick också lära oss att det är lätt att göra rätt, med metoden nudging. Dessutom berättade Kronofogden om sitt nya arbetssätt i skuldsaneringsteamen. Och inte minst fick vi många goda exempel från fantastiska kollegor som modigt äntrade scenen. Bra jobbat alla!

Eftersom vi var i Uppsala kändes det självklart att bjuda på lite körsång, så till fördrinken samt under förrätten fick vi underhållning av en dubbelkvartett från Uppsala-kören Orphei Drängar. Det blev väldigt stämningsfullt och vackert.

Dagarna gick, som vanligt, mycket fort och efter avslutad konferens har man fått många tankar och intryck med sig. Från arrangörshåll vill vi rikta ett stort, stort tack till deltagare och föreläsare för att ni gör konferensen till det den är. Och till BUS Uppsala för all hjälp inför och under konferensen. Och till vår moderator Harald Gegner. Nu tar vi nya tag mot BUS-dagarna 2020 som blir i VISBY! Då firar föreningen dessutom 25-årsjubileum så vi hoppas att vi syns!

Hälsningar BUS-styrelsen.
Foton
Via länken hittar du foton från årets konferens:
https://www.instagram.com/explore/tags/busdagarna2019/?hl=sv  (högerklicka på länken, och öppna i nytt fönster)
 
BUSföreningens Facebooksida
Broschyr
Kontaktuppgifter BUSföreningen
Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst
c/o Marita Stureson, Lapplandsgatan 8, 265 31 ÅSTORP
Orgnr: 802409-6656
Bgnr: 360-3180
info@busforeningen.se