Välkommen till BUS-föreningen!

Anmälan till BUS-dagarna 2022 öppen!

Nu är anmälan till BUS-dagarna 2022 i Upplands Väsby öppen. Vi har haft ett år utan BUS-konferens, men nu är vi redo att träffas igen. Vi har under två års tid levt med en pågående pandemi, vilket har gjort att vi har blivit mer isolerade inom hemmets fyra väggar och spenderat mer tid uppkopplade i den digitala världen. Det digitaliserade samhället har medfört nya möjligheter men också svårigheter och risken att bli utsatt för bedrägerier har ökat.

I en osäker ekonomisk tid som denna är budget- och skuldrådgivningen en viktig funktion för den enskilda människan, och en samhällsaktör att räkna med. Därför är det både angeläget och roligt att vi nu äntligen kan träffas och få påfyllnad med kunskaper som vi har nytta av i vår yrkesvardag. Du kan läsa mer om 2022 års BUS-dagar i inbjudan.

Hoppas vi ses i Upplands Väsby!

På gång i föreningen

Januari 2022