Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare
i kommunal tjänst
Välkommen till BUS-föreningen!


Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst är till för dig som jobbar med privatekonomi ute i kommunerna. Vi jobbar med att stärka och tydliggöra yrkesrollen, samt satsar på kompetensutveckling för våra medlemmar. 


På vår hemsida hittar du information om föreningen och vår verksamhet, samt kontaktuppgifter till styrelsen. Aktuell information för våra medlemmar finns under rubriken Medlemsinformation ovan (inloggning krävs).


---------------------------------------------------------------------


BUS-dagarna 2018

Helsingborg är vårt mål för BUS-dagarna 2018. Detta år är konferensen förlagd till tisdag och onsdag 24 - 25 april, och merparten av tiden håller vi till på Helsingborgs Stadsteater. Lunchen serveras på Dunkers kulturhus, ca 5 minuters promenad från teatern, och middagen avnjuter vi på vackra Parapeten. Alla lokaler och hotell finns markerade på kartan

Här anmäler du dig till konferensen. Mer info hittar du i programmet. För 2018 års BUS-dagar upprepar vi förra årets erbjudande för medlemmar, som återigen kan delta i konferensen till ett rabatterat pris.

Varmt välkommen till Helsingborg och BUS-dagarna 2018!
Styrelsen, BUS-föreningen
 
BUSföreningens Facebooksida
Broschyr
Kontaktuppgifter BUSföreningen
Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst
c/o Anna Nilsson, Parkgatan 19, 961 36 Boden
Orgnr: 802409-6656
Bgnr: 360-3180
info@busforeningen.se