Nyheter och aktiviteter i BUS-föreningen
Till höger ser du några av våra kommande aktiviteter. I kalendern i menyn ovan hittar du mer information om vad som är på gång i föreningen, möten, regionträffar, styrelsens arbete m m.
BUS-dagarna 24 - 25 april 2018
2018-01-15 10:19

BUS-dagarna 2018

Helsingborg är vårt mål för BUS-dagarna 2018. Detta år är konferensen förlagd till tisdag och onsdag 24 - 25 april, och merparten av tiden håller vi till på Helsingborgs Stadsteater. Lunchen serveras på Dunkers kulturhus, ca 5 minuters promenad från teatern, och middagen avnjuter vi på vackra Parapeten. Alla lokaler och hotell finns markerade på kartan

Här anmäler du dig till konferensen. Mer info hittar du i programmet. För 2018 års BUS-dagar upprepar vi förra årets erbjudande för medlemmar, som återigen kan delta i konferensen till ett rabatterat pris.

Varmt välkommen till Helsingborg och BUS-dagarna 2018!
Styrelsen, BUS-föreningen
Det finns inga nyheter..