Välkommen till BUS-föreningen!

Pusselbitar faller på plats med hjälp av budget- och skuldrådgivare

Obetalda räkningar, arbetslös, utförsäkrad, snabblån, sjukdom och skilsmässa. Detta är något av det som kan göra att människor söker kontakt med budget- och skuldrådgivare ute i kommunerna. Som budget- och skuldrådgivare gäller det att vara lyhörd, samla in och ge information och föreslå lösningar som är rätt för den rådsökande - hjälpa till att få pusselbitarna i det ekonomiska livspusslet på plats.

BUS - Yrkesföreningen för budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst - är en yrkesförening
för landets kommunalt anställda budget- och skuldrådgivare. Föreningen har ca 350 medlemmar
vilket innebär att nästan alla av landets budget- och skuldrådgivare är medlemmar i föreningen.

Tillsammans driver vi angelägna frågor som är viktiga och utvecklande för oss i vår yrkesroll.

På gång i föreningen

• 14 - 16 september - Styrelsemöte, Stockholm